Despre mine

Sunt nascut si crescut in Constanta, dar ma pot deplasa in orice localitate.
Pasiunea mea pentru fotografie a inceput dintr-o simpla joaca, in 2009, intr-o perioada cam agitata in viata mea cand nu stiam ce drum sa aleg, am ales sa fac ceea ce imi place sa fac cel mai mult, sa fotografiez!
Am incepus sa-mi chinui sotia, fratele si tot neamul :), dar am vazut ca fara a avea o sursa de inspiratie, fara o carte de fotografie citita sau fara un workshop nu poti trece la nivelul urmator (sa folosesc aparatul pe modul manual, sa incadrez, sa spun modelului cum sa stea). A urmat o perioada de studiu aprofundat de tehnici, iar in 2012 am decis sa fotografiez evenimente si mi-au intrat in ,,sange” nuntile, botezurile si alte evenimente pentru ca nici un eveniment nu este la fel, cunosc oameni noi, deschisi si imi pot expune ideeile in practica. Daca rezonam si iti plac fotografiile, mele da-mi de veste si haideti sa ne cunoastem la o cafea!!

„Fotografia este o arta transpusa de catre un fotograf cu ajutorul obiectivului intr-un mod aparte prin care ni se deschide o portita plina de realitate si traire”

CONTINUA SA MUNCESTI PANA CAND VISUL TAU NU VA MAI FI DOAR UN VIS !!!!